O podjetju

Štucin Martin rojen 05.05.1980 je že od malih nog pokazal veliko navdušenje nad avtomobili in njihovim delovanjem. Od vedno si je želel imeti veliko delavnico, svoje tovornjake kjer bo sam popravljal vozila. Po končani osnovni šoli se je vpisal na TŠC Nova Gorica na 3 letno avtomehanično poklicno šolo. S trdim delom in velikim zanimanjem ter hitrim spoznavanjem in samoiniciativo ter voljo  je veliko izkušenj pridobil pri praktičnem pouku od profesorja  Janka Bratine. Po pridobitvi poklica je vstopil v Slovensko vojsko, po končanem služenju le te se je zaposlil kot šofer mešalnika betona na Ajdovskem podjetju Primorje. Z željo po izkušnjah in večjih ciljih se je odpravil v svet kot šofer pri podjetju Antoni.

Začetek podjetja Avtovleka in popravila Štucin sega v leto 2001 v majhni leseni delavnici ki jo je poimenoval Baza v domači Ajdovščini. Popravila avtomobilov, servisi ter izdelava svojega prvega dirkalnika Yugo Zastava. Z zmagami na rallyih je dokazal vzdržljivost, kakovost in profesionalnost svojih storitev.

  Zaradi povečanega povpraševanja po popravilih je bila lesena delavnica kaj kmalu pretesna. Da bi Martin lahko nemoteno opravljal svoje delo kakovostno in strokovno, ter da njegove zveste stranke ne bi občutile pomankanje prostorov je bila selitev v večje prostore nujna. Pisalo se je leto 2003, ko je podjetje začelo delati v najemniških prostorih v Vrhpolju pri Bogačaju. K svoji primarni dejavnosti je dodal tudi vulkanizerske, ter avtokleparske storitve in avtovleko z vozilom Nissan Patrol GR 2.8 in prikolico je Martin opravljal prevoze vozil z okvaro kot tudi  poškodovana vozila. Kljub zaposlenosti s svojo delavnico je želja po adrenalinu rasla tako je Martin pripeljal dirkalnik Škoda Felicia iz Češke.

Piše se leto 2007 ponovna selitev v delavnico kmetijske zadruge v Vipavo, zaradi velikega povpraševanja po popravilih in avtovleki je Martin začel širiti ekipo ter vozni park, sledil je nakup tovornjaka za prevoz vozil Iveco Eurocargo 75-14. Zaradi razpolage 24ur, 365dni v tednu je z asistenco Coris sklenil pogodbo za zavarovance pri Adriaticu in Slovenici nato pa še z asistenco Triglav. Ker je bilo vedno več prevozov z avtovleko je v vozni park prišel Iveco turbo Daily 35-10 ter malo kasneje še vozilo za reševanje iz prometnih nesreč in opravljanje prevozov do 7000kg Iveco Eurocargo 15-27. S tremi vozili za prevoz in reševanje vozil v prometnih nesrečah ter nadomestnimi vozili smo postali pogodbeni partnerji z asistenco TBS in kasneje z AMZS.

Zaradi želje od majhnih nog po svoji delavnici je Martin leta 2010 nabavil parcelo v novi industrijski coni v Vipavi, v letu 2011 je sledila priprava dokumentacije za samo izgradnjo le te. Začetek gradnje je bil leta 2012 ter z lastnim marljivim delom pomočjo svoje ekipe in  prijateljev 01.02. 2013 izpeljav uradno otvoritev novih poslovnih prostorov na Goriški cesti 6f v Vipavi.

Ker v podjetju strmimo h hitri zanesljivi in strankam najugodnejši rešitvi smo leta 2014 dotrajanega Iveco Eurocargo 75-14 zamenjali z novejšim Iveco Eurocargo 75-17c, ter razširili  ponudbo najema vozil z tovornim kombijem ter še dodtani novejšim kombijem za prevoz oseb.

Adrenalin se je še kar pretakal po krvi Yuga zamenjal z modernejšo Škodo Felicio s katero se je prvič udeležil rallya Hella Saturnus Rally leta 2006 s sovoznikom Petrom Reharjem. v nadaljnih letih vse do leta 2010 pa je dirkal z Renault Cliom RS. Po tem je sledila krajša pavza zaradi prezasedenosti vendar pa se je v teh letih pripravljal nov zmogljiv dirkalnik Škoda Felicia 1.4 Kit Car.

Vse od svojih začetkov, pa do danes stremimo k hitri in profesionalni razrešitvi težav naših strank. Prav to pa bo naše poslanstvo tudi v prihodnosti!

Ekipa Avtovleka in popravila Štucin.

 

Zakaj izbrati nas?

Naše storitve so opravljene

  • hitro, 
  • profesionalno
  • kvalitetno.

Stranke o nas